Jolanda Tempelaar

Mijn naam is Jolanda Tempelaar (1965), moeder van drie kinderen. Toen mijn jongste dochter 2 jaar oud was kon de reguliere medische zorg haar niet voldoende helpen en kwam ik uiteindelijk bij een klassiek homeopaat terecht. Mijn dochtertje genas vrijwel geheel en ik raakte geïnteresseerd in de geneesmethode. In de jaren die volgde besloot ik om me te verdiepen in deze geneesmethode. In 2005 voltooide ik de zesjarige beroepsopleiding tot klassiek homeopaat aan de school voor homeopathie in Amersfoort.

Daarnaast volgde ik enkele jaren de praktijkopleiding aan het Hahnemann Instituut in Den Haag en heb bij enkele zeer ervaren homeopaten drie jaar lang de nodige werkervaring opgedaan.

Ik ben lid van de beroepsvereniging NWP. Mijn consulten als een door de NWP geregistreerd klassiek homeopaat worden door het merendeel van de zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Voor registratie door de NWP dienen leden te blijven voldoen aan de eisen ten aanzien van onder andere nascholing en praktijkvoering. De registratie staat dus borg voor permanent kwalitatief hoogstaande homeopathische gezondheidszorg.

Binnen de regio Naaldwijk werk ik nauw samen met een vijftal collega's. Samen voeren wij overleg en vormen een werkgroep.