Jolanda Tempelaar

Mijn naam is Jolanda Tempelaar (1965), moeder van drie kinderen. Zo'n achttien jaar geleden werd één van mijn kinderen ernstig ziek. De reguliere medicatie kon haar niet helpen en zo kwam ik bij een klassiek homeopaat terecht. Mijn dochtertje genas vrijwel geheel en ik raakte geïnteresseerd in de geneesmethode. In de jaren die volgde besloot ik om me te verdiepen in deze geneesmethode. In 2005 voltooide ik de zesjarige beroepsopleiding tot klassiek homeopaat aan de school voor homeopathie in Amersfoort.

Daarnaast volgde ik enkele jaren de praktijkopleiding aan het Hahnemann Instituut in Den Haag en heb bij enkele zeer ervaren homeopaten drie jaar lang de nodige werkervaring opgedaan.

Ik ben geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Klassieke Homeopaten (NVKH). Mijn consulten als een door de NVKH geregistreerd klassiek homeopaat worden door het merendeel van de zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Voor registratie door de NVKH dienen leden te blijven voldoen aan de eisen ten aanzien van onder andere nascholing en praktijkvoering. De registratie staat dus borg voor permanent kwalitatief hoogstaande homeopathische gezondheidszorg.

Binnen de regio Naaldwijk werk ik nauw samen met een vijftal collega's. Samen voeren wij overleg en vormen een werkgroep.